Äntligen startar jag min blogg

Befinner mig just på planeringsdagar på Copperhill i Åre. Jag behöver tiden att strukturera upp mitt entreprenörsliv ibland. Komma på hur saker hänger samman. Reda ut begreppen och starta projekt jag tror på. Den här bloggen är ett resultat av detta.

Jag kommer att beskriva hur jag gör mina planeringsdagar i ett senare inlägg så att du kanske får någon idé till ditt egna liv.

Den här bloggen har grott länge i mitt huvud. Ibland, särskilt när jag har mina ljusa stunder, inser jag att jag har säkert en hel del tips och insikter att ge dig som är företagare eller som funderar på att starta igång ett projekt.

Problemet, eller möjligheten, är att jag är intresserad av så mycket som inte är direkt relaterat till mitt arbete som digital entreprenör. Jag är intresserad av makroekonomi, mediautvecklingen, finansieringsfrågor, programmering (rätt duktig på det), faktorer som skapar framgång, användbarhet, positiv psykologi, miljöfrågor, biologi och hundra områden till. Jag är  en all-ätare som konsumerar oerhört mycket nyheter och magasin varje dag.

Jag hoppas att du kommer att ha nytta av någonting jag skriver i framtiden iallafall. Om inte så får du gärna tipsa mig om inriktning eller problemområden. Det är ju ändå för din skull jag skriver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s