Fredrik Eklund: Sälj!

Den här boken har jag köpt flera exemplar av och gett bort sedan jag läste den. Dess hela titel lyder: Sälj! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst. (länkar till Bokus om du vill köpa den).

Boken är fullpackad med tips om hur man kan jobba med försäljning, som han menar gäller allt i livet. Allt är Sälj! oavsett om det är när du lämnar barnet på dagis eller träffar svärföräldrarna för första gången.

Jag har läst om ett kapitel flera gånger inför viktiga möten där jag får rätt känsla i kroppen och rätt attityd. Han ger bort tips om tex hur du får köparen att ta små mikrosteg i rätt riktning. Boken ger också en liten inblick i Fredriks vardagsliv i New York.

Jag har inte sett ett avsnitt ur tv-serien han är med i men jag är en flitig besökare på http://www.esny.se/ där jag blir inspirerad av alla fantastiska objekt. Jag är helt övertygad om att jag någon gång kommer att köpa något av han.

Mitt tips till dig är att köp och läs den. Gör anteckningar. Läs om avsnitt som du tycker om.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s