Familjekalender på väg

Har under alldeles för lång tid (vi pratar månader) jobbat med att göra en app till resursplaneringssystemet Copyl, mest för att kunderna efterfrågat det. Men jag ville inte bara göra en spegling av hur Copyl fungerar utan jag ville även lösa en del av mitt egna livspussel. Som också till stor del handlar om planering, min egen och familjens.

Så Copyl appen har blivit en familjekalender där jag ser alla träningar, alla prov, schemat för varje barn (om jag vill) och så ser jag vart alla är på en karta. Toppenbra om man har barn som åker buss varje dag eller toppenbra för de föräldrar som vill få larm om barnet lämnar skolan eller hemmet tex.

Det blir mat-planerings-funktion och todo-listor som hjälper mig att hålla fokus och få saker gjorda. För barn med frånskilda föräldrar blir det ett lyft eftersom båda får ta del av aktiviteterna digitalt åtminstone. Man har kontroll och man missar ingenting.

För redan befintliga Copyl-kunder ser man sina aktiva ärenden, man ser Dialogen (som ett facebook flöde i företaget) och man ser sina kollegors planering (som inte är privat).

Idag har jag skickat iväg appen till Apple Store för intern test och planerar nästa vecka att låta kunderna testa den innan jag sedan släpper den för allmänheten. Extremt spännande att få feedback på något som kan bli en rätt stor app.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s