Fantastisk känsla att vara del av något

En app jag utvecklat slutade att fungera igår kväll. Den kraschar helt utan anledning och utan felmeddelande. Vilken mardröm. Tack o lov använder jag inte allt för många komponenter så jag gick ut och tittade på Github på den komponent jag misstänkte låg bakom och mycket riktigt så hade den uppdaterats igår kväll. Precis innan min omkompilering för de interna testerna.

Jag la imorse in ett inlägg i projektets ärendelista och fick direkt respons från komponentens grundare. Inget särskilt egentligen med det men efter ett par dialoger via Github får jag ett litet lyckorus – det är verkligen en fantastisk känsla att vara en del av något. I det här fallet felsökning av en gratiskomponent som jag är tacksam att han och alla andra utvecklat så att jag sparar en massa tid.

Okända människor över hela världen interagerar dagligen kring programmering och andra ämnen. Världen blir lite bättre, en byte i taget. Hurra för internet, alla tjänster och alla människor som gjort det möjligt!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s