Jakten på kapital snart över?

Ja det känns så i alla fall. Nu har vi i teamet för projektet Njus rört upp lite damm och har en hel del intresserade parter. Allt från affärsänglar till större riskkapitalbolag.

Till dig som ska söka riskkapital kan jag bara bekräfta att det tar betydligt längre tid än förväntat, oavsett vilken summa du ska ha in. Vi har mer eller mindre hållit på i ett år, i varierande engagemangsnivåer över tid. Ett tag gav jag upp och tänkte att -”nu bygger vi det här ändå utan pengar och ser hur det går”. Men det kommer inte att gå. Tror jag.

Vi tar in 5 msek till en värdering på 30 msek. Det är tydligen lättare att ta in 20 msek än 5 msek har jag fått lära mig. Vi är i tidigt skede, har inga intäkter än, men en grymt stark produktidé. Grymt stark. Har dessutom branschkollegor som är villiga att stötta på sitt sätt. Över 100 personer har fått veta idén och ingen har kunnat trycka hål på den. Alla är imponerade över innovationshöjden och det är kul.

Almi tycker också att vi har en hög innovationshöjd och ett intressant samhällsperspektiv. Mycket möjligt att de vill vara med och spegla investerarna som vi förstår det.

Så fort vi får in pengarna påbörjas produktifieringen av prototypen och marknadsföringen av tjänsten. Längtar. Snart så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s