… och här kommer första reaktionen

Tyvärr så är personalen på mediehusen idag väldigt pressade så de möten jag haft med några av dem startar ofta med försvarsställning från deras sida. Typ som artikeln i ST idag där chefredaktören oroar sig i onödan.

Jag tror att den bästa produkten/tjänsten är den som polariserar människor och jag ser dagens artikel som ett bra tecken på det. Alla behöver inte tro på oss, eller gilla oss för den delen. Jag bygger tjänsten för de som gör det däremot. Mitt fokus kommer aldrig att bli att försvara tjänsten utan istället på att ständigt lära mig så att Njus blir bättre och bättre.

Kompletterade FAQ:n på www.njus.me utifrån oron som jag möts av från gammelmedia.

Fick ett roligt samtal idag som rör nyemissionen så snart så är den stängd (har jag sagt förr – jag vet 🙂 )

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s