Förnedrad i radio och telefonen går het

Blev inbjuden till SR Västernorrland för att prata om Njus.me och Erik (han på bilden) som skötte intervjun tog verkligen rollen som djävulens advokat på allvar. Många snåriga frågor som är svår att göra snabba svar på och lyssnar man noga hör man att jag säger ”öhh” en bit in i intervjun. 

När jag slog på telefonen efteråt hade jag många fina kommentarer från vänner som tycker att jag hanterade det bra. En stund senare och telefonen ringer ovanligt mycket. Det är både nya investerare och journalister och vill komma i kontakt och det är ju hur kul som helst. Det allra roligaste är att många delar min tro på att det här kommer att gagna väldigt många människor ute i landet.

Torr i halsen och svåra frågor – vill du höra förnedringsradio kan du lyssna från 2:40:00 och framåt  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/809522?programid=3366

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s