Ställ rätt frågor för framgång

Nedan är en viktig och bra video med Tony Robbins som förklarar hur du kan hålla rätt fokus och ställa rätt frågor för att nå din framgång, eller må bättre än vi gör. Fram med papper och penna och gör egna anteckningar för att upptäcka vad Tony egentligen säger till dig.

Vår livskvalitet styrs av vad vi känner från dag till dag. Det som styr vad vi känner är två saker; 1) hur vi använder vår kropp och 2) på vad och hur vi fokuserar. Framgång är att skapa ihärdig lycka i livet och att skapa förutsättningar för att växa, menar Tony.

Vi mår som det vi fokuserar på och i videon får du göra en enkel övning som visar på hur enkelt det är att fokusera på fel sak. Ibland fokuserar vi för mycket, kommer närmare ett problem än vad det faktiskt behöver vara.

Om vi förändrar hur vi uppmärksammar vår omgivning kommer vi att kunna påverka våra känslor. Hur förändrar vi vårt sätt att utvärdera det som händer runt omkring oss? Jo, genom att ställa oss själva frågor. Vi gör det hela tiden omedvetet men om vi gör medvetna frågor på rätt sätt så får vi också rätt svar.

Aktuellt exempel – Donald Trump

Jag kan tycka att det har varit för mycket Trump i mina nyhetsflöden och i sociala media nu. Ok – han är president i ett stort land men hallå – jag vill inte ha så mycket skit i mitt liv. Jag kan inte göra någonting åt det så sluta ge mig material som jag ska fokusera på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s