Fina ord och Lennart Ekdal

Igår hände det; vi släppte första beta-versionen av Njus webbplats. Effekten blir att vi ser den med andras ögon så fort vi publicerat den. Fokus hamnar på design och upplevelser istället för att fortsätta med tekniska funktioner. Känslan känner jag igen från första kärleken, det pirrar i hela kroppen, jag drömmer om sajten, jag är stolt ena sekunden och får lägg panik över utseendet den andra sekunden. Men det är otroligt kul!

Igår blev det också officiellt att journalisten Lennart Ekdal är delägare i Njus. Bakgrunden är att jag frågade runt bland journalister vilken som är den bästa att arbeta med och svaret jag fick var just Lennart Ekdal. Jag träffade snabbt Lennart och kände direkt att han tillför stort värde för oss. Hans kompetens och integritet är oslagbar, hans nätverk helt enormt och hans varumärke ökar förtroendet för Njus. Som person är han fantastiskt positiv, trevlig och han har en stark drivkraft kring lokal journalistik. En förebild för mig på så många sätt.

Igår var också dagen när jag fick ett mejl från vår första journalist som arbetar för Njus. Ett mejl som gör mig glad och stolt över att Njus faktiskt redan nu betyder något för någon:

Jag har varit på tre jobb ikväll och kom på mig i bilen hem att jag sträcker på mig när jag förklarar var jag kommer ifrån – folk känner igen mig från [XXX] eller så undrar de vilken tidning jag kommer från. Det känns roligt att berätta om njus o jag är stolt över att vara en del av det. Det är en trevlig känsla 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s